Heads and Tales is in 2019 opgericht door Benno Hoogveld en Merel Ooms. De toneelvoorstellingen van Heads and Tales worden gespeeld door twee acteurs en behandelen thema’s die spelen in de Nederlandse samenleving.

In de voorstellingen staan twee personages tegenover elkaar door de situatie waarin ze zich bevinden. Maar iedere waarheid heeft twee kanten. Deze worden in de voorstellingen uitvoerig belicht, zodat het theaterpubliek in ieders denkwijze wordt meegenomen en zo meer begrip krijgt voor beide kanten van het verhaal.

Bij de voorstellingen wordt zoveel mogelijk samengewerkt met organisaties en individuen die met de thematiek van de betreffende voorstelling te maken hebben. Er worden inleidingen ontwikkeld en podcastafleveringen gemaakt.

Heads and Tales is onderdeel van Stichting Collected Works. Het bestuur bestaat uit Cornelie Scholten (voorzitter), Nynke Coenraads (secretaris) en Theo Poort (penningmeester).

Stichting Collected Works heeft de ANBI-status. Wil je ons als individu of organisatie steunen, dan biedt dit belastingvoordelen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.